Over ons
Over ons

YES. Wij zijn BERESTERK.

Wij zijn hét creatief bureau gespecialiseerd in straffe online projecten. Daarnaast beschikken we over bijzonder stevige offline skills.


Wat we ook doen, jij & jouw bedrijf zijn het middelpunt.

Voor 1 keertje dan…

Weet je, meestal praten we niet over onszelf. We hebben het liever over de uitdagingen van jouw bedrijf. Daarna presenteren we met plezier de beste oplossingen.


Maar voor 1 keertje maken  we een uitzondering en presenteren we … tromgeroffel … onszelf - Beresterk.

Hier draait het om.

Een online marketing succes schud je niet uit jouw mouw. Helaas.
Maar niet getreurd, ons hele systeem is opgezet om succesvolle online projecten te bouwen.


Ongetwijfeld heeft ook jouw organisatie doelen. Wel, zodra we die in kaart hebben gebracht, is dat onze enige bestemming. Jij bent het immers ook beu om bijzonder veel tijd en middelen te investeren in een online aanwezigheid die niet opbrengt. Hop, hop! Conversies!


Daarom is een sterke strategie de basis. Bezint voor ge begint.
Wij zetten alles in het werk om ervoor te zorgen dat die bij jouw bedrijf past. Dat doen we trouwens niet alleen. Jij kent jouw bedrijf, producten, diensten en klanten. Het is dus een straf plan om die vergaarde kennis als startpunt te gebruiken. Daarom zetten we een Beresterke tandem op. Dit wordt een partnership en liefst een langdurige.

Ontdek onze aanpak in detail

It's a match!

Jij bent op zoek naar de ideale partner voor jouw project. We weten dat die keuze niet evident is. Jouw project is dan ook héél belangrijk voor jou!


Waarom kies je dan voor Beresterk? Wel, ten eerste, wij weten dat jouw project héél belangrijk is. En dat wordt het voor ons ook. Daarnaast zijn wij beresterk in het creëren van straffe en creatieve resultaten voor onze klanten. Bovendien is dat net onze passie. En dat zal je merken.


Wij zijn niet hopeloos op zoek naar eender welke klant en we zijn niet gefixeerd op onze balans. We doen dit omdat we naar onze passie willen leven. Dit betekent dat we eerlijk en rechtuit met jou zullen samenwerken


Passen onze ondernemingen samen?
Perfect. Starten maar! 


Ontdek onze case studies

Heb je plannen of een goed idee? Wil je graag creatieve input? Wij ontmoeten graag nieuwe mensen. :-)

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.