Webdesign & -development
Diensten

Webdesign & -development

Beresterk bouwt websites. Wat zeg ik? Straffe websites! Hoe we dat doen? Lees hieronder gerust verder...

Hier maken we het verschil

Beresterk is niet het typische webbedrijf. Ja, we gaan voor technisch sterke oplossingen. Ja, we zijn trots op onze unieke ontwerpen. Maar we doen er een schep bovenop. 


We draaien al een tijdje mee en bouwen websites sinds dag 1 zonder oogkleppen. Een sterk webproject is een combinatie van heel wat factoren. Ik lijst de belangrijkste graag op.De juiste partner is een sterk begin.

Het eerste wat we steeds doen, is afspreken voor een goede babbel. Jij hebt plannen en verwachtingen. Wij hebben een specifieke skillset. Tijdens dit gesprek toetsen we die aan elkaar. Zijn wij de goede partner voor jou? Super. Starten maar.

Nauwe samenwerking met jou, de opdrachtgever

We combineren jouw kennis en passie met de onze. Bespreken, plannen, aftoetsen. Dit maakt ons samen sterk.

Kennis van product en doelgroep

We willen echt alles weten van jouw product (of dienst). Hoe meer we weten, hoe beter wij het kunnen presenteren ... aan jouw doelgroep. We willen interessant zijn voor hen. Dat kan enkel als we hen kennen.

Strategie

We schieten liefst niet in het wild om zoveel mogelijk te raken. Nee, we hebben specifieke doelen. We zetten een traject op om die doelen te bereiken.

Sterke, gebruiksvriendelijke techniek

En dit voor beide gebruikers: de bezoeker en de beheerder.

Straf design

We gaan voor functionele, unieke, eigentijdse ontwerpen met oog voor jouw uitstraling, product, doelgroep, doelstellingen en strategie.

Pittige, uitnodigende content

Wij zijn helemaal overtuigd van de inbound methodologie. Dit wil zeggen dat we de juiste gebruikers aantrekken door hen interessante content op maat aan te bieden. Dit werkt keer op keer.

Eat, optimize, sleep, repeat

Project gelanceerd? Champange! Maar nu begint het echte werk. Blijven evalueren en evolueren. Zo zijn we samen niet te stoppen!

"Ze zijn helemaal mee met de nieuwste technologieën. De communicatie verloopt altijd zeer vlot en alles wordt snel opgevolgd. Dat alles in combinatie met de goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt van ons een ontzettend tevreden klant."

Simon Smetrijns / TAGMAG - Borgerhoff & Lamberigts

Onze favorieten

  • Responsive design
  • SEO optimalisatie
  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Login beveiligde pagina's
  • Social media automatisatie en integratie
  • Nieuwsbrieven & marketing automatisatie
  • Facebook tile
  • SSL ofte HTTPS
  • Heatmapping
  • A/B testing

Kortom? We hebben heel wat in petto voor jou.

Jan Gevers
Laten we jouw project bespreken.

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.