Online Strategie workshop
Diensten

Online Strategie workshop

Jij wil je toeleggen op de optimalisatie van jouw online aanwezigheid. Gelukkig, maar ook helaas: de mogelijkheden zijn enorm divers. Wat gaat er voor jou werken? Wat niet? Wat zijn de trends? Welke impact hebben die op jouw bedrijf?


Hoera! Beresterk to the rescue. Samen met jou en de andere decision makers van jouw bedrijf zetten we tijdens een pittige workshop de fundamenten van jullie straffe online toekomst op.

Wat houdt zo'n workshop dan wel in?

Het doel van de workshop is jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Voor zowel een b2b-, product-, informatiewebsite of webshop volgen we een uitgekiend traject. Ok, de doelstellingen zijn verschillend, maar er zijn een aantal gelijkenissen. We herkennen 4 stappen.

Verloop

Inclusief eyeopener. :-)

Product & Doelen

​Voor we kunnen opschalen willen we de huidige situatie in detail begrijpen en analyseren. Wat is het nu juist dat jij doet? Wat is jouw product? Wat is hier bijzonder aan? Wie is onze concurrentie en waar zijn zij goed in. Hoe zien we de toekomst?

Ken je klant.

Samen gaan we op zoek naar onze optimale klant. Als we haar/zijn profiel kennen, kunnen we bereiken. Hoe kunnen we die herkennen en waar kunnen we ze vinden?

Yes! Branding!

We kennen nu ons product en onze optimale klant. Tijd om onze eigenheid hierop toe te spitsen. Dit is niet gezellig keuvelen over mooie lettertypes, kleuren en grafische elementen. We graven naar onze eigenschappen en uitstraling. Zo zetten we de basis voor ons imago.

Activatie

Dit is het moment suprême. Via een sterke blueprint creëren we de basis van onze strategie naar een sterker resultaat voor jou en jouw bedrijf. Alle opgedane informatie wordt hiervoor gebruikt. Zo kan je effectief aan de slag om je doelstellingen te bereiken.

Praktisch?

  • Alle decision makers zijn voor optimale resultaten aanwezig.
  • Van huidige situatie, over doelgroepen, opportuniteiten tot activation en next steps
  • Na afloop: sterke samenvatting met conclussies in een hapbaar dossier.
  • Duur: 4-6 uren afhankelijk van het werkterrein.
  • Eventueel met lunch.
  • Altijd op een leuke locatie (bv. Fosburry & Sons).
  • Werk je met andere agencies voor web? No problem! Dit is een dienst op zich.
  • Kostprijs? Afhankelijk van opgave, werkterrein & doelstellingen.

Wil je jouw workshop opzetten?

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.