TAGMAG
Het project
Design
Development
Case studies

TAGMAG

De online generatie bereiken met nieuws dat hen interesseert, dat is net wat TAGMAG dagdagelijks met verve doet.


Beresterk ging samen met hen de uitdaging aan om een massa gebruikers bergen posts aan te bieden op een frisse, gebruiksvriendelijke manier.

De klant

De website voor digital natives / millenials. Na lancering werd meteen duidelijk dat dit een knaller zou worden. Ondertussen bedient TAGMAG dagelijks meer dan 10.000 tieners. Zij komen elk dag opnieuw tanken voor hun portie nieuws. Daarnaast beschikken zij over een zeer brede social influence.

Uitdaging

De doelgroep wordt overspoeld met online informatie. Hen boeien, vasthouden en laten terugkeren is de boodschap. Bergen artikels en grote hoeveelheden bezoekers op een hele reeks devices, moeten we nog meer zeggen.

Oplossing

Aangezien we reeds van dag 1 betrokken zijn bij TAGMAG kennen we de uitdagingen en vereisten als geen andere. Voor deze derde versie begonnen we helemaal vanaf de fundamenten. We zorgen voor een strategie, sterke structuur, stevige technische backbone, straf design en nauwe verweving met social media en advertenties. Mét succes: 40% meer sessies in de eerste 6 maanden na lancering van versie 3.

Het project

"Wij hebben een aangename samenwerking lopen met Beresterk. Het is een uitdaging om als nieuwssite veel informatie op een goede en gerichte manier aan te bieden aan de bezoeker. Daar zijn ze absoluut in geslaagd. Hun designers en bouwers zijn ontzettend creatief en innovatief. De communicatie verloopt altijd zeer vlot en alles wordt snel opgevolgd."

Simon, TAGMAG
Design
Development

Zelf nieuws melden aan TAGMAG?

Interactie met het jeugdig publiek is key. Zij weten als geen ander wat hen interesseert. Daarom bieden we via een veilig platform de mogelijkheid om interessante onderwerp of hotnews te delen met de redactie via newsroom.tagmag.news

Wil je een sterke bezoekersbase opbouwen op je site? Contacteer me gerust om de mogelijkheden te ontdekken.

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.