Soleado
Het project
Design
Development
Case studies

Soleado

Altijd al gedroomd van een tweede verblijf onder de zon? Dankzij Soleado vind je dat plekje met twee vingers in de neus.

De klant

Soleado staat voor kwaliteitsvolle appartementen die perfect passen in het plaatje van een tweede, zonnige woonst in het buitenland. Kwaliteit kan je echt wel letterlijk nemen: in Tenerife kunnen zij als enige een verwarmd zwembad aanbieden.

Uitdaging

Maar hoe krijg je die appartementen aan de man? Heel simpel: met een professionele website waarbij je de sfeer alvast kan opsnuiven.

Oplossing

Een zonnige, sfeervolle website met kwaliteitsvolle foto's én de juiste informatie die elke potentiële koper nodig heeft.

Het project
Design

Virtuele tour

Met behulp van een handige plug-in is het mogelijk om een appartement virtueel te bezoeken. Verder zorgen de foto's, het kleurgebruik en voldoende witruimte voor een ruimtelijk gevoel. En dat past dan weer perfect bij de ruimte appartementen van Soleado. 

Development

Graag jouw project bespreken? Slechts één adres: Jan!

Jan Gevers
Neem contact op

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.