Remmen
Het project
Design
Development
Case studies

Remmen

De broers Klaas en Martijn Remmen zijn creatieve restaurateurs in hart en nieren. Alleen, zeg niet zomaar 'restaurateurs', er is nog meer dan dat. Ze bundelen hun liefde voor geschiedenis, technieken en curiositeiten in hun dagdagelijkse activiteiten: een eigen zaak waar ze waardevolle metalen en houten voorwerpen creëren.

Straffe gasten? Zeg dat wel. En dat verdient een website waar zij hun werk en kennis kunnen etaleren. 

De klant

Een -letterlijk- ijzersterk duo. De broers Remmen behandelen elk project met respect voor de orginele creatie, mét oog voor detail en kennis van zaken. Zo horen wij het graag.

Uitdaging

De opdracht: een straffe website die het merk 'Remmen' belichaamt en die het mogelijk maakt om hun realisaties en expertise met de buitenwereld te delen.

Oplossing

Een strak vormgegeven website met een ruig kantje die de expertises van Klaas en Martijn mooi etaleert.

Het project
Design

Een (digitaal) tweeluik

Wat Remmen zo uniek maakt is heel simpel: puur vakmanschap. Maar dit gaat verder dan simpele restauraties. Als metaal- en houtexperts splitsen de broers hun activiteiten op in 2 onderdelen: enerzijds renovaties voor de culturele, historische sector en anderzijds het creëren van eigen metalen en houten voorwerpen. Deze unieke insteek hebben wij opgesplitst in twee aparte websites die toch samenhoren 'Science & heritage' en 'Inventive & custom made'.

Development

Graag jouw project bespreken? Slechts één adres: Jan!

Jan Gevers
Neem contact op

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.