Open vision
Het project
Design
Development
Case studies

Open vision

Open Vision maakt van jouw woning een smart home. Een wat? Wel, via een simpel smart home zelfbouwpakket is het mogelijk om bepaalde handelingen en denkprocessen - in en rond de woning - te automatiseren waardoor uw woning 'slim' wordt. 

De klant

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de domotica- en elektriciteitswereld, heeft Open Vision enorm veel kennis vergaard om een woning naar een smart home om te bouwen. Jij krijgt de mogelijkheden voorgeschoteld, de juiste werkwijze én via een zelfbouwkit kan je starten!

Uitdaging

Een zo duidelijk mogelijk beeld scheppen over de mogelijkheden van een smart home.

Oplossing

Een strakke website waar potentiële klanten kunnen kiezen uit meerdere smart home pakketten. Via een duidelijk overzicht, vind je snel het pakket dat bij jouw woning, (en belangrijker nog) bij jouw levensstijl past.

Het project
Design

Een passend logo

De open visie met oog op de toekomst wordt op grafische wijze vertaald in het logo. Net als het aan-en uitschakelprincipe van jouw smartphone of tablet waarmee je jouw huis bedient. De complexloosheid van het logo duidt ook op het ingenieuze smart home-systeem dat toch heel simpel werkt.

Development

Graag jouw project bespreken? Slechts één adres: Jan!

Jan Gevers
Neem contact op

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.