Luc Stevens Producties
Het project
Design
Development
Case studies

Luc Stevens Producties

Luc Stevens heeft één hoger doel: het vormgeven en ondersteunen van culturele, muzikale en vooral creatieve podiumkunsten. Daarvan ligt de focus vooral op muziektheater met dans en drama. Een hele boterham. 


Wij kunnen daar nog aan toevoegen dat Luc Stevens Producties héél straf bezig is. En dat vraagt een nieuwe website met bijhorende huisstijl. Want 1 + 1 is 3, toch?

De klant

Een vaste waarde in de musicalwereld: Luc Stevens. Luc is al erg lang actief als regisseur van concerten, theaters en musical spektakels.

Uitdaging

Het belang om de kwalitatieve en hoogstaande producties te vertalen naar dito huisstijl en website.

Oplossing

Een vooruitstrevende, strak vormgegeven website die de volledige lading dekt, de producties mooi in de verf zet en ook inspeelt op de community rond Luc Stevens Producties.

Het project
Design

Een nieuwe naam en huisstijl

Het voormalige Luccreatief werd omgedoopt naar Luc Stevens Producties en voorzien van een nieuw, frisser jasje. Niet enkel is het belangrijk dat de nieuwe website eigentijds oogt maar ook het professionele karakter is van belang. De organisatie heeft een netwerk opgebouwd met jonge en talentvolle podiumkunstenaars en probeert in elke productie het samenhorigheidsgevoel een plaats te geven. 

Onze copywriter zorgt ervoor dat de website voortdurend aangespekt wordt met interessante blogartikels.

Development

Meer weten over dit project?

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.