2 Seas Shine
Het project
Design
Development
Case studies

2 Seas Shine

Shine is een samenwerking tussen 14 partnerorganisaties uit 4 lidstaten. De doelstelling van het project is om de CO2-uitstoot van woningen te verminderen. SHINE wil de overstap naar energie-efficiëntie en geschikte hernieuwbare energietechnologieën voor renovatie in de deelnemende regio’s versnellen.

De klant

Shine (Sustainable Houses in Inclusive Neighbourhoods) is een samenwerkingsverband met als doelstelling het verminderen van CO2-uitstoot van woningen. De impact van de renovatie wordt vergroot door een groepsaanpak en het betrekken van alle bewoners van een wijk.

Uitdaging

Het algemene doel van het SHINE-project is het aanreiken van energie-efficiënte oplossingen voor eigenaars én inwoners van residentiële woningen. Dit wordt aangepakt door informatiedeling en synergie.

Oplossing

Partners en deelnemers kunnen inloggen en pagina's beheren. Na afloop wordt de database met innovatieve bouwoplossingen publiek gesteld.

Het project
Design

Het ontwerp

We creëren sfeer en verbinden met de bezoeker door gebruik te maken van grafische elementen, grote beelden, een eigentijds design en een mooi kleurenpallet.

Development

Een stevige achtergrond

SHINE werd gebouwd op het vooruitstrevende controle paneel Craft CMS. Het geeft ons de volledige vrijheid om creativiteit te matchen met een heel sterke technische motor. Door de bijzonder grote gebruiksvriendelijkheid, intuïtief karakter en uitgebreide privilege-instellingen kan de site beheerd worden door eenieder met minimale kennis.

Deelnemers of leden hebben rechten om case studies te posten én te becommentariëren in de database voor bouwoplossingen.

Graag jouw project bespreken? Slechts één adres: Jan!

Jan Gevers
Neem contact op

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.