Historalia
Het project
Design
Development
Case studies

Historalia

Door middel van historische musicalspektakels wil Historalia onze roemrijke Westerse geschiedenis in al haar glorie laten herrijzen. De musicals vinden plaats in het indrukwekkende kasteel van Westerlo én brengen interessante historische personages weer tot leven.

De klant

De initiatiefnemer achter Historalia is de adellijke familie de Merode waarvan prins Simon de Merode het brein vormt achter elke productie. Elke nieuwe voorstelling is geworteld in de Kempense grond en start keer op keer met een nagelnieuw script.

Uitdaging

Een unieke huisstijl die past bij het historische karakter van de producties met een bijhorende website alle spektakels mooi geëtaleerd worden.

Oplossing

Historalia heeft de mogelijkheid om iedere keer een subwebsite te maken voor elke individuele productie. Via één handig controlepaneel kunnen zij de eigen website én die van alle producties makkelijk beheren en aanpassen.

Het project
Design

A trip down memory lane...

Sinds meer dan 5 eeuwen is de naam van de familie de Merode verbonden aan de geschiedenis van Westerlo. Het kasteel van Westerlo kwam in de vijftiende eeuw in het bezit van de adellijke familie de Merode en wordt vandaag de dag bewoond door prins Simon de Merode. De prins en zijn familie zijn de initiatiefnemers achter Historalia. Gezien de historische setting en het ditto karakter van de producties is het belangrijk dat het merk Historalia deze sfeer uitademt.

Elk spektakel zijn eigen spotlight

Mogen de spots heel even op elke individuele productie shinen? Ja, hoor! De Historalia website is het overkoepelend jasje over elke unieke productie. Op elke productie website staat dan weer eigen, unieke content die op zijn beurt dus weer voor eigen bezoekers zorgt.

Bij elke productie is het ook mogelijk om te solliciteren als medewerker. Van acteur tot danser tot cateraar: allemaal kunnen zij zich aandienen via een handig formulier op de website.


Development

Eén enkel controlepaneel

Historalia werd gebouwd op het vooruitstrevende controle paneel Craft CMS. Het geeft ons de volledige vrijheid om creativiteit te matchen met een heel sterke technische motor.

Craft CMS is zeer overzichtelijk en intuïtief. Onze favoriet is de live preview. Wanneer je de content van een nieuwe pagina ingeeft, zie je deze meteen live in de layout van de publieke pagina's. Super handig!

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.