Frameworks
Het project
Design
Development
Case studies

Frameworks

Experts in live branding. Euhm... say what?

Simpel: onze klant zorgt voor een langdurige oplossing voor alle branding van jouw merk/bedrijf op evenementen. Dankzij een uniek modulair systeem is het mogelijk om elke showroom, expo of interieur in 1-2-3 op te bouwen. Klasse toch?

Wij wilden dus maar al te graag de nieuwe website op poten zetten.

De klant

Frameworks is uniek. En dat is hun product/dienst ook. Het innovatieve systeem zorgt voor de ideale event branding oplossingen.

Uitdaging

Een toffe uitdaging om de huisstijl (die niet door ons werd ontwikkeld) te vertalen naar een online gegeven.

Oplossing

Een strakke, website die helemaal 2018 is. Klanten vinden hier nu makkelijk een overzicht van alle producten, kunnen een blik achter de schermen werpen en makkelijk meer info of een offerte aanvragen.

Het project

Een nieuwe website

Waar de vorige website vrij weinig info meegaf over het bouwsysteem, uitgewerkte projecten en de mogelijkheden, trokken we hier volop de kaart van content.

Via enkele 'clicks' ontdek je welke mogelijkheden Frameworks allemaal biedt voor jouw event. Waar traditionele live branding een hoge kost betekent, veel stress en weinig impact, wordt nu de focus gelegd op de sterktes van Frameworks. We bouwen aan een sterk verhaal "one system for all events".

Design
Development

Het eindresultaat?

Een hedendaagse website waar klanten intuïtief hun draai vinden. Nog vooraleer ze een kennismakend gesprek aanvragen, krijgen ze al een heleboel informatie mee. Knappe realisaties worden ook netjes in de verf gezet met bijhorend beeldmateriaal en video's.

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.