Flagbag
Het project
Design
Development
Case studies

Flagbag

Afgedankte vlaggen worden unieke en duurzame hebbedingen dankzij Flagbag. Een slim upcycling project kan je het dus wel noemen. Om de afvalberg te verkleinen worden oude vlaggen gebruikt als grondstof om hiermee leuke design objecten te creëren, van winkeltas tot iPad-hoes tot flessenkoeler: they've got you covered!

De klant

Behalve een upcycling project is Flagbag ook een opleidings- en sociaal tewerkstellingsproject: zij helpen mensen die op de reguliere jobmarkt moeilijk een job vinden. Zij vormen een sterk team dat met een naaimachine de mooiste creaties op de wereld zet.

Uitdaging

Het is uiterst belangrijk om de 'mix & match' sfeer die terugkomt in de Flagbag-producten door te trekken naar het design van de website.

Oplossing

Veel fun, kleuren, prints! De opvallende kleurrijke prints van hergebruikte vlaggen vormen de rode draad doorheen het ontwerp.

Het project

Slimme recyclage in een digitaal jasje

De producten van Flagbag zijn niet alleen unieke hebbedingen. Er wordt gestreefd naar een 100% lokaal product, in een lokale arbeidsplaats mét plaatselijke arbeidskrachten. Via het unieke project krijgen mensen nieuwe kansen via sociale tewerkstelling en afgedankte vlaggen krijgen een verdiend tweede leven. Een project waar wij alleen maar enorm blij van worden.

Design
Development

Graag jouw project bespreken? Slechts één adres: Jan!

Jan Gevers
Neem contact op

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.