Fietsparadijs
Het project
Design
Development
Case studies

Fietsparadijs

Fietsen is leuk. Limburg is leuk. Fietsen in Limburg moet dus wel héél erg leuk zijn?

De klant

Fietsparadijs, een jong en enthousiast fietsverhuurbedrijf, is ondertussen een begrip in Limburg. Via enkele digitale klikken is het mogelijk om de perfecte fiets (en dito accessoires) te huren, om jouw bezoek aan de sympathiekste provincie van het land helemaal top te maken.

Uitdaging

Voor de lancering van de nieuwe website was het enorm omslachtig om een bestelling te plaatsen. Dit moest simpeler, sneller en bij voorkeur in een mooier design jasje.

Oplossing

De oplossing? Een knappe, frisse nieuwe huisstijl en een website met de nodige praktische informatie mét bijhorende shop.

Het project
Design

Alles begint met een nieuwe huisstijl

Om het merk jonger en beter te positioneren namen wij het logo grondig onder handen. Resultaat? Een ongecompliceerd logo met een bijpassend fris kleurenpalet.


Anno 2018 is Fietsparadijs klaar om jong en oud aan te sporen om eens een tripje door Limburg al trappend aan te vatten.

Op de (fiets)kaart

Om de routes en alle info beter in kaart te brengen, opteerden we ook voor een duidelijke FAQ-pagina. Potentiële huurders vinden hier in één oogopslag al de nodige info betreffende hun trip, de verhuur en de betaling. Elk fietspunt heeft ook een eigen infopagina zodat de keuze van jouw fietsroute net iets makkelijker valt. #wegkeuzestress

Development

Meer weten over dit project?

Jan Gevers
Contacteer ons

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.