Elisa Lee
Het project
Design
Development
Case studies

Elisa Lee

Al voor de derde keer bouwden we een eigentijdse, creatieve site voor Elisa Lee... Met héél veel plezier.

De klant

De juwelen van ontwerpster en glaskunstenaar Elisabeth Leenknegt, onder de naam Elisa Lee, worden gekenmerkt door een strakke vormgeving, kleur en een ambachtelijke vervaardiging. Elisabeth Leenknegt werd geboren in een familie van gepassioneerde glaskunstenaars.

Uitdaging

Elisa Lee is een bekende naam in de Belgische wereld der juwelen. Het is dan ook uiterst belangrijk dat de branding, huisstijl en site eigenheid uitstralen. Maar deze eigenheid mag de stijl van de huidige en toekomstige collecties niet verdringen.

Oplossing

Beresterk stelde een licht kleurenpallet van wit en grijstinten op. Deze worden subtiel gebruikt in de asymmetrische layout. De grafische elementen leggen de nadruk op de prachtige, grote beelden. Dit alles werd gebouwd op het Craft controlepaneel om snel en gebruiksvriendelijk nieuwe content te kunnen toevoegen.

Het project
Design

We zullen nooit kant-en-klare templates, noch blogging platforms (zoals Wordpress) gebruiken. Wie kiezen steeds in de plaats voor een betrouwbaar content management systeem.

Jan Gevers
Meer weten?
Development

Beresterk controlepaneel

Achter de schermen van de Elisa-Lee.be website draait het controle paneel Craft CMS. Hierdoor hebben we een blank canvas om deze creative, asymmetrische website te bouwen zoals wij het maar willen.

We geven zoals nooit toe aan gebruiksvriendelijkheid voor de beheerder van de site. Craft CMS is zeer overzichtelijk en intuïtief. Onze favoriet is de live preview. Wanneer je de content van een nieuwe pagina ingeeft, zie je deze meteen live in de layout van de publieke pagina's. Super handig! Bovendien is het belachelijk eenvoudig om beelden en andere bestanden op te laden.

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.