Cycling Vlaanderen
Het project
Design
Development
Case studies

Cycling Vlaanderen

Echte wielerfans moeten we natuurlijk niet meer voorstellen aan Cycling Vlaanderen. Deze officiële en gesubsidieerde sportfederatie is er voor zowel competitierenners als recreatieve sporters. En dat over meerdere (wieler)disciplines heen.

De klant

Voor competitierenners en recreanten is Cycling Vlaanderen dé go-to sportfederatie. Zij omarmen meerdere disciplines, van veldrijden tot BMX. Al deze sporters kunnen bij hen terecht voor uitslagen, kalender informatie en algemene administratieve zaken.

Uitdaging

Onlangs transformeerde Wielerbond Vlaanderen naar Cycling Vlaanderen. Daar hoort een aangepaste website bij waar bezoekers snel en gericht de informatie terugvinden die ze zoeken. De uitdaging ligt er ook in om meer leden aan te trekken.

Oplossing

Een informatieve website met een duidelijke structuur waarbij je ondanks de omvang snel de juiste informatie vindt. De website bestaat uit heel veel lagen en sublagen maar is toch makkelijk te raadplegen.

Het project
Design

Design van de website

Na het uitdenken van de structuur was het de beurt aan de Cycling Vlaanderen-website. Die werd voorzien van een hedendaagse look en werd grondig geoptimaliseerd. Het resultaat is een toegankelijke website die zowel het jonge als het oudere doelpubliek aanspreekt.

De bestaande branding van Cycling Vlaanderen werd lichtjes opgefrist en in een digitaal jasje gestoken.

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.