Borgerhoff & Lamberigts
Het project
Design
Development
Case studies

Borgerhoff & Lamberigts

België telt een aantal goede uitgeverijen maar Borgerhoff & Lamberigts is daar zeker de meest succesvolle van. Zij kwamen bij ons aankloppen voor een nieuwe website met een geïntegreerde webshop.

De klant

Borgerhoff & Lamberigts is al jaren een vaste waarde in de uitgeverswereld. In 2018 brak de tijd aan om de website grondig onder handen te nemen en uit te breiden met een online shop.

Uitdaging

Hoe shoppen mensen naar boeken? Kunnen wij hen overhalen om dat boek van hun favoriete auteur ook online te ontdekken?

Oplossing

Een knappe, frisse website waar je niet alleen online kan shoppen, en pre-orderen. Je vindt hier ook leuke insights en artikels over de meest actuele boeken en auteurs.

Het project
Design

Interessante content delen

Maar Borgerhoff & Lamberigts wil méér aanbieden dan enkel een virtuele boekenwinkel. Door middel van interessante artikels kom je meer te weten over hun boekenaanbod, de auteurs of simpelweg interessante tips en background info over diverse thema's.

Anti-stress tips van Martine Prenen? Het belang van groene groenten toegelicht door Sandra Bekkari? Of gewoon 10 top tips voor sportende kinderen? Hier krijg je leuke inzichten van de auteurs. En hey, nu je er toch bent misschien eindelijk dat nieuwe 'Nooit meer diëten'-boek aanschaffen?

Development

Meer weten over dit project? Eens samenzitten om jouw project te bespreken?

Jan Gevers
Contacteer ons

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.