Bahamontes
Het project
Design
Development
Case studies

Bahamontes

Bahamontes is veruit het meest interessante en mooiste wielermagazine. Om het online luik van Bahamontes 2.0 op gang te trappen, sprongen wij maar al te graag weer mee op de fiets.

De klant

Bij Beresterk hebben we een hart voor de wielrenner, zijn harde labeur en de heroïek van deze sport. Reeds sinds de eerste editie lezen we de knappe verhalen van ons favoriete sport-leesvoer. De schitterende foto's en sterke vormgeving maken het magazine compleet.

Uitdaging

Bahamontes heeft een eigen, typische stijl. De opdracht is om deze te vertalen naar het internet. We willen de bezoeker overtuigen van het magazine. Anders dan bij de vorige Bahamontes website, willen we hier nog meer inspelen op interessante content. Vanaf nu is dit ook the place to be om online een aantal artikels te (her)lezen.

Oplossing

Net zoals bij de vorige website, werkten wij samen met Pjotr, de vormgever van Bahamontes. Op basis van de huisstijl, maakten wij de vertaling naar een online design.

Het project

Focus op meer lezers in stijl.

Het doel van Bahamontes.be is de bezoeker te overtuigen van de kwaliteit. De conversie is dus nieuwe lezers & abonnees.


Onze strategie is de sterktes van het magazine online uit te spelen. Het heeft immers straffe verhalen, prachtige beelden en een knappe vormgeving. We presenteren de inhoud per editie. Zo leiden we de bezoeker naar hun eerste leeservaring.


Nieuw aan deze website is de uitbreiding met het Liefhebber-luik, speciaal voor iedereen die er graag op uit trekt met de koersfiets. Dit onderdeel van de website barst van de interessante reportages, nieuwe fietsroutes, en online wedstrijden. Een mooi extraatje aan de website.

"Het is uitstekend en aangenaam samenwerken met de heren en dames van Beresterk!"

Jonas Heyerick - Hoofdredacteur Bahamontes
Design
Development

Conversies op jouw website realiseren? Ik bespreek het graag.

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.