Bahamontes
Het project
Design
Development
Case studies

Bahamontes

Bahamontes is veruit het meest interessante en mooiste wielermagazine.

De klant

Bij Beresterk hebben we een hart voor voor de wielrenner, zijn harde labeur en de heroïek van deze sport. Reeds sinds de eerste editie lezen we de knappe verhalen van ons favoriete sport-leesvoer. De schitterende foto's en sterke vormgeving maken het magazine compleet.

Uitdaging

Bahamontes heeft een eigen, typische stijl. De opdracht is om deze te vertalen naar het interwebs, zonder de inhoud van het magazine online te zwieren. De nadruk blijft immers op print. We willen de bezoeker overtuigen van het magazine.

Oplossing

Pjotr.be - de vormgever van Bahamontes - verblijdde ons met een sterk ontwerp. In nauwe samenwerking vertaalden we dit naar een eigentijdse site, door gebruik te maken van grote beelden, animaties, instafeeds, en zoveel meer.

Het project

Focus op meer lezers in stijl.

Het doel van Bahamontes.be is de bezoeker te overtuigen van de kwaliteit. De conversie is dus nieuwe lezers & abonnees.


Onze strategie is de sterktes van het magazine online uit te spelen. Het heeft immers straffe verhalen, prachtige beelden en een knappe vormgeving. Bovendien zijn er ondertussen meer dan een tiental edities en dus voldoende content.  We presenteren de inhoud per editie. Zo leiden we de bezoeker naar hun eerste leeservaring. 


Bezoekers worden aangetrokken door een sterke aanwezigheid van social media [Facebook & Instagram].

"Bahamontes is een wielermagazine. Een luxeblad op papier. Maar we wilden nu ook een perfect passend verlengstuk op het wereldwijde web."

Jonas Heyerick - Hoofdredacteur Bahamontes & Puskas
Design

"Beresterk charmeerde ons. Door hun manier van aanpakken, hun enthousiasme en - niet onbelangrijk voor ons - hun liefde voor de stiel. We besloten dus samen die wedstrijd te rijden. Zij deden het kopwerk. Wij gingen met de bloemen lopen (ga maar zien op www.bahamontes.be). Maar in het gebruikelijke interview na de koers moeten we zeggen: die bloemen komen hen toe."

Jonas Heyerick - Hoofdredacteur Bahamontes & Puskas
Development
 

Conversies op jouw website realiseren? Ik bespreek het graag.

Jan Gevers
jan.gevers@beresterk.be of +32 498 128 038

Wij zijn sterk online, maar ook offline.


We hebben dus heel wat kennis, ervaringen en buitengewoon leuk spul te delen. Daarmee kan jij jouw marketing een eigentijdse, frisse impuls geven. 


Het is wel mooi als je dat meteen in je mailbox ontvangt. Juist?

Schrijf in & ontvang de Beresterke - spamvrije - nieuwsbrief.