Project

Tagmag.be

Nieuwssite voor tieners

Tagmag.be

Nieuwssite voor tieners

De online generatie bereiken met nieuws dat hen interesseert, dat is net wat TAGMAG dagdagelijks met verve doet. Beresterk ging samen met hen de uitdaging aan om een massa gebruikers bergen posts aan te bieden op een frisse, gebruiksvriendelijke manier. 

tagmag.be

klant

De website voor dé digitale generatie. Na lancering werd meteen duidelijk dat dit een knaller zou worden. Ondertussen bedient Tagmag dagelijks duizenden tieners die elk dag terugkomen voor hun portie nieuws.

uitdaging

De doelgroep wordt overspoeld met online informatie. Hen boeien, vasthouden en laten terugkeren is de boodschap. Bergen artikels en grote hoeveelheden bezoekers op een hele reeks devices, moeten we nog meer zeggen.

oplossing

Beresterk koos voor een design dat perfect bij de doelgroep past. Veel beelden, veel informatie, maar gestructureerde chaos. Door te werken met kleurcodes weet de jeugdige bezoeker meteen waar te zoeken. We boeien hen met grote beelden, fullwidth video en optimaal leesbare teksten. De crosslinking tussen items voert hen van artikel naar artikel. 

Wat deed Beresterk?

* kleurpalet
* font

Responsive design is king

Deze generatie is de mobielste van allemaal. Tagmag bedient ze optimaal op élk device.

SIMON SMETRIJNS

FOUNDER TAGMAG.BE

“Wij hebben een aangename samenwerking lopen met Beresterk. Het is een uitdaging om als nieuwssite veel informatie op een goede en gerichte manier aan te bieden aan de bezoeker. Daar zijn ze absoluut in geslaagd.

Hun designers en bouwers zijn ontzettend creatief en innovatief. Ze zijn helemaal mee met de nieuwste technologieën. De communicatie verloopt altijd zeer vlot en alles wordt snel opgevolgd. Dat alles in combinatie met de goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt van ons een ontzettend tevreden klant.”

ontdek onze aanpak

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.