Project

Elisa-lee

a Belgian jewellery brand, based in Ghent.

Elisa-lee

a Belgian jewellery brand, based in Ghent.

Al voor de derde keer bouwden we een eigentijdse, creatieve site voor Elisa-lee... met héél veel plezier.

Elisa-lee.be

klant

De juwelen van ontwerpster en glaskunstenaar Elisabeth Leenknegt, onder de naam ELISA LEE, worden gekenmerkt door een strakke vormgeving, kleur en een ambachtelijke vervaardiging. Elisabeth Leenknegt werd geboren in een familie van gepassioneerde glaskunstenaars.

uitdaging

Elisa Lee is een bekende naam in de Belgische wereld der juwelen. Het is dan ook uiterst belangrijk dat de branding, huisstijl en site eigenheid uitstralen. Maar deze eigenheid mag de stijl van de huidige en toekomstige collecties niet verdringen.

oplossing

Beresterk stelde een licht kleurenpallet van witten en grijzen op. Deze worden subtiel gebruikt in de asymmetrische layout. De grafische elementen leggen de nadruk op de prachtige, grote beelden. Dit alles werd gebouwd op het Craft controle paneel om snel & gebruiksvriendelijk nieuwe content te kunnen toevoegen.

Wat deed Beresterk?

concept
design
development
strategie
* kleurpalet
* font

Responsive design is king

Elisa lee's juwelen, mooi op elk scherm!

Elisabeth Leenknegt

Elisa lee

Ik ben Super blij met onze nieuwe huisstijl. Het is veel meer Elisa lee. Én iedereen is laaiend enthousiast over onze nieuwe site. We voelen ons goed met ons nieuwe jasje aan.

ontdek onze aanpak

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.