Project

Ecomat

voor de eco-bouwer

Ecomat

voor de eco-bouwer

On- & Offline rebranding van deze gevestigde waarde in de Bio-ecologische bouwwereld.

Ecomat.be

klant

Al meer dan 25 jaar levert Ecomat bouwadvies. In 1989 zijn ze gestart al pioneer in vlaanderen wat betreft gezond bouwen en wonen.

Ondertussen zijn ze dé referentie voor bio-ecologische bouwmaterialen met advies.

uitdaging

Ecomat is gekend voor zijn uitgebreid gamma en bijzonder uitgebreid advies. Beresterk werd aangesproken om dit online te vertalen naar een sterk platform voor zowel de doe-het-zelver als de vakman.

Oh ja, of we daarbij ook de huisstijl willen vernieuwen - minder geitewollen sokken, meer eigentijds mét uitstraling.

oplossing

Beresterk verdiepte zich in de bio-ecologische wereld. Daarbij namen we onze tijd om uitgebreide gesprekken aan te gaan met de mensen achter Ecomat.

We zorgden voor een krachtige huisstijl met  verhaal. We zetten een strategie uit om alle doelgroepen te voorzien van uitgebreide informatie en advies. De beide goten we samen tot een uitgebreide prospecterende & informerende website. Eco-Bouwen maar!

Wat deed Beresterk?

concept
design
development
huisstijl
nieuwsbrief
strategie
* kleurpalet
* font

Responsive design is king

Uitgebreide eco-bouwinfo snel vindbaar op je tablet, smartphone en computer.

Rudi Ghelen

Eigenaar Ecomat

In onze zoektocht naar een geschikte partner voor het creëren van onze nieuwe website, die we absoluut zelf willen beheren, leerden we Beresterk kennen. Hun uitzonderlijke aanpak om eerst vrijblijvend een voorstel van de nieuwe look in elkaar te boksen, nadat hij ons het hemd van het lijf gevraagd had over Ecomat, vonden we zeer verfrissend.

Tijdens de verschillende fases in de bouw van de site apprecieerden we de constructieve, creatieve en to-the-point aanpak. Het visueel vertalen van onze strategie en het overzichtelijk weergeven van ons zeer uitgebreid productassortiment was een enorme uitdaging die Beresterk prima voor elkaar bracht. Onze wens om met een moderne, frisse en overzichtelijk website te pronken werd vervuld.

Over de gehele lijn een Beresterke samenwerking !

ontdek onze aanpak

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.