Project

De Invasie

Platform voor opkomend talent.

De Invasie

Platform voor opkomend talent.

Je kan alles aanpassen, zelfs het kleurenpalet.

deinvasie.be

klant

De Invasie is het platform dat opkomend talent promoot. Ze organiseren evenementen, tentoonstellingen, (online) communicatie en networking clubs. De Invasie gelooft in het concept van verenigde krachten.

Alle opkomend talent kan zich aansluiten bij hun platform.

uitdaging

De grote uitdaging is de mix van categorieën en een knappe, maar bijzondere layout opgemaakt door DIFT.

Er is een heleboel informatie, beelden en andere content in een heleboel verschillende categorieën.  Elke categorie heeft zijn eigen kleurtaal, wat op zich weer wordt gemixt met de kleurtaal van de toegepaste doelgroep. Bovendien dienen die kleuren regelmatig aangepast te worden in het controle paneel. 

Oh ja, er kan op piekmomenten een invasie van bergen bezoekers gebeuren. Be prepared! 

oplossing

Door het opzetten van een doordachte structuur konden we de steeds groeiende content overzichtelijk beheren en tonen. De sleutel hiertoe was het beresterke platform Expression engine dat we volledig op maat opbouwen. Enkel de nodige buttons en mogelijkheden, zuiver en overzichtelijk. Zo kan iedereen die een formulier kan invullen, de site beheren. Het volledige kleurenpalet en de patronen zijn met enkele muisklikken geswitcht.

Wat deed Beresterk?

development
* kleurpalet
* font

Responsive design is king

De invasie stopt niet op een desktop scherm! Ze voelen zich even thuis op de tablet en smartphone.

Bert Pieters

De Invasie & DIFT

“Voor De Invasie maakte Burobakeliet al twee grote sites. Dat wil al wat zeggen. De eerste, een webshop toen er van e-commerce nog amper sprake was in België was een instant succes. Voor de tweede ontwikkelde Burobakeliet samen met DIFT een straffe site die er verrassend uitziet, makkelijk navigeert en eenvoudig te gebruiken is.

Daarnaast ontwikkelde Burobakeliet nog een pak sites voor DIFT, die telkens online vakmanschap combineren met een aantrekkelijke look.”

ontdek onze aanpak

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.