Project

Bahamontes Magazine

Uit liefde voor de stiel!

Bahamontes Magazine

Uit liefde voor de stiel!

Bahamontes is veruit het meest interessante en mooiste wielermagazine.

Bahamontes.be

klant

Bij Beresterk hebben we een hart voor voor de wielrenner, zijn harde labeur en de heroïek van deze sport. Reeds sinds de eerste editie lezen we de knappe verhalen van ons favoriete sport-leesvoer. De schitterende foto's en sterke vormgeving maken het magazine compleet.

uitdaging

Bahamontes heeft een eigen, typische stijl. De opdracht is om deze te vertalen naar het interwebs, zonder de inhoud van het magazine online te zwieren. De nadruk blijft immers op print liggen.

oplossing

Pjotr.be - de vormgever van Bahamontes - verblijdde ons met een sterk ontwerp. In nauwe samenwerking vertaalden we dit naar een eigentijdse site, door gebruik te maken van grote beelden, animaties, instafeeds, en zoveel meer.

Wat deed Beresterk?

development
strategie
* kleurpalet
* font

Responsive design is king

Bahamontes wordt naadloos gepromoot op desktop, tablet & smartphone.

Jonas Heyerick

Bahamontes Magazine

Bahamontes is een wielermagazine. Een luxeblad op papier. Maar we wilden nu ook een perfect passend verlengstuk op het wereldwijde web. Beresterk charmeerde ons. 

Door hun manier van aanpakken, hun enthousiasme en - niet onbelangrijk voor ons - hun liefde voor de stiel. We besloten dus samen die wedstrijd te rijden. Zij deden het kopwerk. Wij gingen met de bloemen lopen (ga maar zien op www.bahamontes.be). Maar in het gebruikelijke interview na de koers moeten we zeggen: die bloemen komen hen toe.

ontdek onze aanpak

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.