Project

Ann Cox

Véél kleur

Ann Cox

Véél kleur

Kleurrijk? Nee, Ann Cox is kleur. Het was dan ook de doelstelling om zoveel mogelijk kleur in het project te brengen. Opgelet: de producten blijven in de hoofdrol.

Bezoek Anncox.be

klant

Ann Cox is een pittige dame. Altijd klaar voor een stevige quote en een flinke glimlach. Dat straalt af op haar werk. Super creatieve juwelen die opvallen. Bovendien is ze een experte en dat merk je aan de kwaliteit.

uitdaging

De hoofddoelstelling is het presenteren van de juwelen. Daarnaast is het nodig om Ann Cox neer te zetten als een merk. Bovendien willen we ook nog toelichten dat het handmade, belgisch en kwaliteit is.

oplossing

We zetten Ann op de voorgrond. Dit doen we met een stevige quote op elke pagina. Dit in combinatie met een fluo-kleurenpallet en de grillige geometrische vormen geeft haar eigenheid. De structuur is zo opgebouwd dat elke aspect van haar stiel wordt toegelicht maar het product centraal blijft. 

Wat deed Beresterk?

concept
design
development
huisstijl
nieuwsbrief
strategie
* kleurpalet
* font

Responsive design is king

De juwelen van Ann Cox ontdek je met plezier. Of je dat nu op een tablet, smartphone of desktopcomputer doet.

Meer weten? Dit is jan.

Jan Gevers, Opper-bouwwwvakker & oprichter.

Gedreven door kwaliteit, creativiteit en de best mogelijke klantervaring is hij jouw aanspreekpunt. Met plezier bekijkt en bespreekt hij jouw project. Je krijgt instant creatieve en kundige feedback.
Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. Je ontdekt de  Beresterke  partner die wij voor  jouw bedrijf kunnen zijn.