Peekaboo!

Waar zijn ze daar toch HELEMAAL mee bezig?

Ik wil meer zien!
{p_beeld_intro limit="1"}
Project

Wil jij hier werken?

Bekijk onze jobpagina

WIJ ZIJN BERESTERK.

Beresterk bouwt websites. Wat zeg ik? Straffe websites.

'Waarom zijn die websites straf?' Hoor ik je denken. Daar zijn een aantal redenen voor. Voor we starten, willen we jou leren kennen. We kunnen enkel jouw optimale site bouwen als we weten waar jij - en jouw bedrijf - voor staat, wat jouw plannen zijn en wat je verwacht. Nu kunnen we jouw site op maat maken. Elk project benaderen we met een flinke dosis creativiteit en een sterke strategie. Maar ook kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel.

Het resultaat? Een straffe website helemaal op jouw maat en gericht op jouw doelen.

BERESTERK WAS TOCH EEN WEBSHOP?

BERESTERK WAS TOCH EEN WEBSHOP?

Helemaal juist. Zalig! Jij kent ons van back in the days.

Van begin 2011 tot eind 2014 was Beresterk - wild van straf gerief - ons project om zelf de e-commmerce wereld te ervaren. We wilden de ins en outs kennen, maar vooral onze eigen weg zoeken. 

De ervaringen die we hier verzamelden, zijn nu onze kracht om jouw ideale webshop-bouwer te worden. Maak gebruik van onze kennis en leer uit ons traject.

Toch nog op zoek naar dat straf gerief? Wij wijzen je graag door naar onze klanten. 

ONZE ROOTS? BUROBAKELIET.

ONZE ROOTS? BUROBAKELIET.

Beresterk komt niet uit de lucht gevallen. De oorsprong ligt bij buroBakeliet. In 2006 werd buroBakeliet opgericht met als doel: kwalitatieve en unieke websites bouwen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Sinds dag 1 zijn wij trouw  gebleven aan dit manifest. Het resultaat? Vele mooie sites & e-shops en vele tevreden klanten.

Na het stopzetten van onze gelijknamige webshop - zie hierboven - hadden we een krachtige naam ter beschikking. Het was tijd om buroBakeliet te herdopen. 

KABOOM! Beresterk, bouwt straffe website.

Krachtige naam, voor jouw krachtige online partner. We bouwen nog steeds kwalitatieve en unieke sites met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Maar we gaan verder. We zijn de bedenkers, bouwers en behoeders van jouw online strategie. Hoe? Dat lees je in onze aanpak.

Beresterke samenwerking?

Beresterke samenwerking?

Jij bent op zoek naar de ideale partner voor jouw project. We weten dat die keuze niet evident is. Jouw project is dan ook héél belangrijk voor jou!

Waarom kies je dan voor Beresterk? Wel, ten eerste, wij weten dat jouw project héél belangrijk is. En dat wordt het voor ons ook. Daarnaast zijn wij beresterk in het creëren van straffe en creatieve resultaten voor onze klanten. Bovendien is dat net onze passie. En dat zal je merken.

Wij zijn niet hopeloos op zoek naar eender welke klant en we zijn niet gefixeerd op onze balans. We doen dit omdat we naar onze passie willen leven. Dit betekent dat we eerlijk en rechtuit met jou zullen samenwerken. Passen onze ondernemingen samen? Perfect. Starten maar! Past het niet? Even goede vrienden.

De Beresterke nieuwsbrief in je bus!

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte.

Dank je voor jouw inschrijving!
Zo meteen ontvang je een mailtje. Bevestig daar aan de hand van de link nog even jouw inschrijving.

Oeps! Er liep iets mis... Probeer nog een keer.